Despre Noi

Clinica Avesta Medical este inițiativa îndrăzneață a unui om crescut și educat în spiritul umanității. După o perioadă de perfecționare și îmbogățire continuă a cunostintelor proprii a decis că poate fi mult mai util celor din jur prin propria clinică medicală.
Respectul față de meseria practicată și față de oamenii din jur a fost factorul determinant care a stat la baza pornirii acestei initiațive, în anul 2009.
Clinica Avesta Medical vine în sprijinul dumneavoastră și vă oferă servicii medicale la standarde impuse de legislația României și a Uniunii Europene în domeniu. De asemenea, serviciile sunt în perfect acord cu normele impuse de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.
În clinica noastră vă stau la dispoziție specialiști cu pregătire continuă, tocmai pentru a satisface la cel mai înalt nivel nevoile dumneavoastră. Astfel, încurajăm apelarea la serviciile noastre a pacienților de orice vârstă , dând asigurarea că vom trata cu seriozitate și maximă atenție orice solicitare, respectând nivelul competențelor și expertizei medicale pe care le deținem .
Înțelegem să practicăm și să oferim aceste servicii la standarde cât mai înalte guvernate de un profund spirit de umanitate.
De asemenea, ne propunem, ca, pe viitor să putem lărgi gama de servicii, venind astfel în întâmpinarea nevoilor dumneavostră.